ALMEIDA, S. d. F. O. d., SILVA, L. R. C., GHAGAS JUNIOR, G. C. A., OLIVEIRA, G., SILVA, S. H. M. d., VASCONCELOS JUNIOR, S. S. d. V., & LOPES, A. S. (2019). Diversity of yeasts during fermentation of cocoa from two sites in the Brazilian Amazon. Instituto Nacional de Pesquisas da Amazônia.
Citação Padrão ChicagoALMEIDA, Silvana de Fátima Oliveira de, Letícia Ribeiro Carvalho SILVA, Gilson Celso Albuquerque GHAGAS JUNIOR, Guilherme OLIVEIRA, Silvia Helena Marques da SILVA, Santelmo Selmo de Vasconcelos VASCONCELOS JUNIOR, and Alessandra Santos LOPES. Diversity of Yeasts During Fermentation of Cocoa From Two Sites in the Brazilian Amazon. Instituto Nacional de Pesquisas da Amazônia, 2019.
Citação MLAALMEIDA, Silvana de Fátima Oliveira de, et al. Diversity of Yeasts During Fermentation of Cocoa From Two Sites in the Brazilian Amazon. Instituto Nacional de Pesquisas da Amazônia, 2019.