A presença das igrejas evangélicas na comunidade indígena Filadélfia - João, Celson Vicente (Brasil, 2023)
Nhaã puracü i norü gú i nhaã ngu’arü, rü Firadelfia arü iãnewa ni’i i na ü’ü. Rü maiyugüane i Chautu Antoniowa ngemane. Bejami contant arü munichipiu i Brasilwa. Rü natchiga ya deaü i nhaã wümatü rü, Antrupologia i Tupana arü oretchigaama e deaü, rü nhumatchi yumüepataügü ya iãne ya Firadelfiawa nhemagüne. Yumüepataü Batista, yumüepataü ya maiyugüarü, Yumüepataü i Atcheembreia i Tupanaarü rü nhumatchi Yumüepataü i Tikunagüarü. Nhaã puracu rü na ü livrugümaá wüigu namaã i, orearü ngegüruumaã rü togüema o ãegacügümaã ya wüitchigü ya yumüepataüwa nhemagüü. Rü nü’ü cuágü’ü i iãnearü arü üǖgütchiga, rü nhumatchi wüitchigü natucumü i Tupanaü ya õgü’ü. Nhaã puracü rü nana wümatü natchiga ya Yumüepataügü, rü nhumatchi nhuãcüyi’í i na ügü’ü ya Yumüépataügü, rü nhuãcüyi’í namaã i Tikunagücüma.