Relatório

Relatório de Estágio Supervisionado.

The supervised internship report describes the activities carried out at the JBS S / A Company, located in the Municipality of Araguaína -TO, in the Quality Assurance Sector, during the period from September 26 to December 6, 2016. The daily activities carried out in the refrigerator were From...

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Autor principal: Oliveira, Renata Ferreira
Grau: Relatório
Idioma: pt_BR
Publicado em: Universidade Federal do Tocantins 2023
Assuntos:
Acesso em linha: http://hdl.handle.net/11612/5755
id ir-11612-5755
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spelling ir-11612-57552023-09-01T06:01:49Z Relatório de Estágio Supervisionado. Oliveira, Renata Ferreira Ferreira, Ana Cristina Holanda Abate. Bovinos. Miúdos. Controle de qualidade. CNPQ::CIENCIAS HUMANAS The supervised internship report describes the activities carried out at the JBS S / A Company, located in the Municipality of Araguaína -TO, in the Quality Assurance Sector, during the period from September 26 to December 6, 2016. The daily activities carried out in the refrigerator were From the reception of the animals in the corrals to the boarding of the carcasses in cold camera trailers. The quality assurance activities were carried out in several sectors of the company (corral, slaughter, dirty / clean bucharia, kids, and loading), among the activities we monitor the hygienic conditions of the establishment and its employees in order to produce and supply Products to the consumer. In addition, we had basic understanding of quality control, through the Hazard Analysis and Critical Control Point Program - HACCP, Good Manufacturing Practices - GMPs, Standard Operating Procedures – PPHO. O relatório de estágio supervisionado descreve as atividades realizadas na Empresa JBS S/A, situada no Município de Araguaína-TO, no Setor de Garantia de Qualidade, durante o período 26 de Setembro á 06 Dezembro 2016. As atividades diárias desenvolvidas, no frigorífico foram desde a recepção dos animais nos currais até o embarque das carcaças em carretas com câmara frias. As atividades realizadas pela garantia de qualidade foram em diversos setores da empresa (curral, abate, bucharia suja/limpa, miúdos, e carregamento), dentre as atividades acompanhamos o monitoramento das condições higiênicas do estabelecimento e de seus funcionários com objetivo de produzir e fornecer produtos inócuos ao consumidor. Além disso, tivemos noções básicas sobre controle de qualidade, por meio de Programa de Análise de Perigos e Pontos Críticos de Controle- APPCC, Boas Práticas de Fabricação- BPFs, Programa de Procedimentos Padrão de Higiene Operacional PPHO. 2023-08-31T17:32:24Z 2023-08-31T17:32:24Z 2016 Relatório OLIVEIRA, Renata Ferreira de. Relatório de Estagio Supervisionado. 2016. 44f. TCC (Graduação) - Curso Zootecnia, Universidade Federal do Tocantins, Araguaína, 2016. http://hdl.handle.net/11612/5755 pt_BR Acesso Livre. application/pdf Universidade Federal do Tocantins Araguaína CURSO::ARAGUAÍNA::PRESENCIAL::BACHARELADO::ZOOTECNIA Araguaína Graduação
institution Repositório Institucional - Universidade Federal do Tocantins - UFT
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