Konagano, E. M. H., Andrade, E. H. d. A., & Nascimento, L. D. d. (2025). Cladosporium cladosporioides starter culture can positively influence flavour and bioactive compounds of fermented and dried cocoa beans from the Amazon biome. Museu Paraense Emílio Goeldi.
Citação Padrão ChicagoKonagano, Evelyn Mayumi H., Eloisa Helena de Aguiar Andrade, and Lidiane Diniz do Nascimento. Cladosporium Cladosporioides Starter Culture Can Positively Influence Flavour and Bioactive Compounds of Fermented and Dried Cocoa Beans From the Amazon Biome. Museu Paraense Emílio Goeldi, 2025.
Citação MLAKonagano, Evelyn Mayumi H., Eloisa Helena de Aguiar Andrade, and Lidiane Diniz do Nascimento. Cladosporium Cladosporioides Starter Culture Can Positively Influence Flavour and Bioactive Compounds of Fermented and Dried Cocoa Beans From the Amazon Biome. Museu Paraense Emílio Goeldi, 2025.