Toaiari, S. D. A., Yuyama, L. K. O., Aguiar, J. P. L., & Souza, R. F. S. (2020). Iron bioavailability of the açaí (Euterpe oleracea Mart.) and the iron-fortified manioc flour in rats. Revista de Nutrição.
Citação Padrão ChicagoToaiari, Sirlene Duarte Alves, Lucia Kiyoko Ozaki Yuyama, Jaime Paiva Lopes Aguiar, and Risonilce Fernandes Silva Souza. Iron Bioavailability of the Açaí (Euterpe Oleracea Mart.) and the Iron-fortified Manioc Flour in Rats. Revista de Nutrição, 2020.
Citação MLAToaiari, Sirlene Duarte Alves, Lucia Kiyoko Ozaki Yuyama, Jaime Paiva Lopes Aguiar, and Risonilce Fernandes Silva Souza. Iron Bioavailability of the Açaí (Euterpe Oleracea Mart.) and the Iron-fortified Manioc Flour in Rats. Revista de Nutrição, 2020.