/img alt="Imagem da capa" class="recordcover" src="""/>
Artigo
Estudo da estabilidade de polpas de frutas tropicais mistas congeladas utilizadas na formulação de bebidas
The aim of this study was evaluate two formulations of mixed tropical fruit pulps stored frozen (–18 °C) for 365 days as from the mixed tropical juices obtained from them: F1 - mixed tropical juice of acerola (10%), pineapple (20%), acai (5%), cashew (5%), yellow mombin (5%), camu-camu (5%), water (...
Autor principal: | CARVALHO, Ana Vânia |
---|---|
Outros Autores: | MATTIETTO, Rafaella de Andrade, BECKMAN, Jacqueline Chaves |
Grau: | Artigo |
Idioma: | por |
Publicado em: |
Instituto de Tecnologia de Alimentos
2019
|
Assuntos: | |
Acesso em linha: |
http://repositorio.ufpa.br/jspui/handle/2011/11222 http://dx.doi.org/10.1590/1981-6723.2316 |